42 + én

Kalandok földön égen és levegőben, na meg ugye aszfalton

Critical Mass

Nincs megjeleníthető elem

Alleycat

Nincs megjeleníthető elem

Zene-Bona

Nincs megjeleníthető elem

Bringás Dalok

Nincs megjeleníthető elem

Képek

Nincs megjeleníthető elem

ClustrMap

Feedek

Get Free Shots from Snap.com

HTML

"... de hát honnan került ide..."

2007.11.26. 11:13 | Hexce | 2 komment

Én: "Tükröt nem néz mikor sávot vált"
Apjuk: "Dehát honnan került ide"
Én: "Itt jöttem a sávban"
Apjuk: "Milyen sávban, dehát hogyan került ide"
Én (halkan, morogva): "Ja lesugároztak, hirtelen ide"
Anyuk: "Csak a sávba jött, ha itt volt"

Na szóval jövök be munkába nyugiban a szentedrein, a külső és középső sáv között amikor is elöttem kb másfél autóval hely nyílik, és apjuk úgygondolja, hogy ő most oda átsorol. Fékez, próbál együtt kanyarodni, de ott hely nincs, autónak nekidől, fej koppan az a oszlopon, tükör elvisz, biciklin átesik. Hát ez menthetetlen volt, annyit tudtam csinálni, hogy lassítottam, és csökkentettem a becsapódás szögét, a sisak kurva nagyott kopant, de végül is karcolás nélkül megúsztam, a bal arcom van kicsit megdagadva, de az majd elmúlik. A kerékpárba lett elöl egy icurka picurka nyolcas, meg az első fékem az egyik oldal elhajlott (értsd bal oldalt a fékpofa nem párhuzamos) most vehetek másikat. Hát azt a tükröt már nem rakja vissza, gondolom szép sormintát is hagyhattam az oldalán, egyébként nem ez volt az első ilyen sérülés a kocsin, ahogy láttam.
Utána a következő lámpánál, gondolom, még az adrenalin, mellé léptem a pedálnak, és lenyúztam a sípcsontom, na az jobban fájt. Aztán meg jött az esső....

Címkék: kedvesnaplóm kétkerék

A bejegyzés trackback címe:

https://hexce.blog.hu/api/trackback/id/tr26242110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csipek 2007.11.27. 12:13:33

óvatost! piszit félek ám én is Marcitól befele reggel az üllőin.

mellesleg az utcánk végében lakik eg yhölgy, aki autó nélkül viszonylag kedves, cserében a kis lila autóján kb egy centi hely nincs, ami nem lenne behorpadva durván, és ma reggel tanúja voltam, hogy már úgy kell azt betolni, hogy induljon. még mindég vezet, vakmerő.

ő volt, aki egyszer elcsapta Róbert Gidát, az előző kutyánkat, noha az nem 100% ban az ő hibája volt, de hálisten se a kutynak, se az autónak nem lett baja. és a kuty onnantól az autó felkiálltásra szépen engedelmesen kisétált az útszélére/járdára és leült.
süti beállítások módosítása