42 + én

Kalandok földön égen és levegőben, na meg ugye aszfalton

Critical Mass

Nincs megjeleníthető elem

Alleycat

Nincs megjeleníthető elem

Zene-Bona

Nincs megjeleníthető elem

Bringás Dalok

Nincs megjeleníthető elem

Képek

Nincs megjeleníthető elem

ClustrMap

Feedek

Get Free Shots from Snap.com

HTML

Az van...

2007.11.21. 14:48 | Hexce | 2 komment

hogy nincs semmi, ezért is nem nagyon irrogatok.
Mondjuk kifejthetném most itten a nyereg problémáimat, hogy három napja próbálom beállítani rendesen, és ma sikerült a legrosszabbul, szóval azon kívül, hogy feltörte a seggem, és egyébb helyeken nyomorgatot, a derekam is iszonyat fájt mire beértem. Grrr. Szereintem a nyereg bilincs sem az igazi, az a gond.... kéne egy 13-as kulcs.

Címkék: kedvesnaplóm kétkerék

A bejegyzés trackback címe:

https://hexce.blog.hu/api/trackback/id/tr84237010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csipke 2007.11.22. 12:58:41

sztem meg vegyél új nyerget, ezt meg rituálisan égesd el.

lehet, h nekem párnázottabb avagy nagyjánól érzéketlen a sggem, de a Merida origi gyári nyergével pár nap alatt egymáshoz szoktunk (külsérülés nuku), és az Oszkárra vett speciál női veloPlush nyereg is egyből jól szuperált. igaz, ez utóbbi nem kifejezetten országúti sport nyereg....

Hexce 2007.11.22. 23:25:05

ÓÓ, ennyire nem vészes a helyzet, a kulcsszó a megfelfő szerszám (13-as kulcs) volt, így már be tudtam állítani rendesen, és úgy is maradt.
süti beállítások módosítása