42 + én

Kalandok földön égen és levegőben, na meg ugye aszfalton

Critical Mass

Nincs megjeleníthető elem

Alleycat

Nincs megjeleníthető elem

Zene-Bona

Nincs megjeleníthető elem

Bringás Dalok

Nincs megjeleníthető elem

Képek

Nincs megjeleníthető elem

ClustrMap

Feedek

Get Free Shots from Snap.com

HTML

Miyazaki és miegymás

2007.08.27. 11:32 | Hexce | 1 komment

Nu péntek, eldöntöttem, hogy irány a mozi, mivel Miyazaki filmeket vetítenek a Todi-ban. Hát én naív odaértem kb. fél ötre gondoltam kapok még jegyet, hát nem. Egyedül az esti Totoro-ra (Tonari no Totoro) volt még szabad talán, de azt már láttam. Így inkább betáraztam a következő napok filmeire, de azt az élet picit átszabta a porgramot.
Szombaton végül is a mozinak nevezett szaunában megnéztem a Laputa-t (Tenkû no shiro Rapyuta). Nem vagyok filmkritikus, úgyhogy azon kívül, hogy tetszet sokat nem tudok írni. Egy kedves kis mese, és nem olyan bugyuta mint a disney féle rajzfílmek szoktak lenni, jól vegyítve benne a humort, az izgalmat, és a kis szomoruságot, a rosszak nem mindig rosszak, és az igazán rosszak, rosszak. Na érthető ugye :-)
Laputa után még meg akartam nézni a Porco Rosso-t (Kurenai no buta) is, de más programom volt. Mozi után összefutottam Bbóbitá-val, meg Rita-val, azt jött Csipke is meg Zsé is, és elkisértem őket a gödörhöz pirinyót, gyorsan megittam velük egy sört, azt mentem a másik programomra.
Végül is ez egy ilyen elsős beszélgetős ismerkedős este volt, jól éreztük magunkat, ami a társaásganak, és az elfogyasztott söröknek is köszönhető, de semmi egetrengető érzés, egy kellemes este volt azt talán még lesz folytatás.

Címkék: film kedvesnaplóm miyazaki

A bejegyzés trackback címe:

https://hexce.blog.hu/api/trackback/id/tr62150102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pethodavid · http://pethodavid.blogspot.com 2007.08.29. 11:41:36

aha szóval új hölgyemény a láthatáron? miféle társaságvolt körülöttetek?
süti beállítások módosítása