42 + én

Kalandok földön égen és levegőben, na meg ugye aszfalton

Critical Mass

Nincs megjeleníthető elem

Alleycat

Nincs megjeleníthető elem

Zene-Bona

Nincs megjeleníthető elem

Bringás Dalok

Nincs megjeleníthető elem

Képek

Nincs megjeleníthető elem

ClustrMap

Feedek

Get Free Shots from Snap.com

HTML

Fék teszt

2007.08.27. 16:24 | Hexce | 1 komment

Ma megteszteltem kicsit a fékeket. Magyarán kicsit fejre álltam, önhibából. Semmi nagy gáz, mentem az Árpádfejedelmen, motorossávot kellet váltnom, de a lendületből éreztem, hogy annak az autónak már neki fogok menni. A vicces az az vólt, hogy az első kerék már megállt, én is álltam már jobb lábbal a földön, de a bringa hátilja még akart tovább menni a bal lábammal együtt és felborított. Szóval jó béna voltam. Lányka kérdezte bringautról, hogy minden rendben-e, mondtam nem történt semmi, pici horzsolás, ahogy null kilóméter per óránál csináltam egy előre bukfencet az aszfalton, meg meghúztam az egyik "izmot" a karomban - ezt most érzem is rendesen. De ami nagyon zaklat, hogy felszakadt a bandázs a bringán....

Címkék: kedvesnaplóm kétkerék

A bejegyzés trackback címe:

https://hexce.blog.hu/api/trackback/id/tr34150376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pethodavid · http://pethodavid.blogspot.com 2007.08.29. 11:37:33

Ohh, óvatosabban azzal a fékkel :) Mióta kerékcserém volt azóta picit hamarabb fog az enyém és ez eleinte fura volt, de szerencsére nem álltam fejre miatta. Mostanában viszont úgy szoktam megállni, hogy fékezés közben pattogtatom a hátsó kereket, de hogy ez mire jó azt nemtom :)
süti beállítások módosítása