42 + én

Kalandok földön égen és levegőben, na meg ugye aszfalton

Critical Mass

Nincs megjeleníthető elem

Alleycat

Nincs megjeleníthető elem

Zene-Bona

Nincs megjeleníthető elem

Bringás Dalok

Nincs megjeleníthető elem

Képek

Nincs megjeleníthető elem

ClustrMap

Feedek

Get Free Shots from Snap.com

HTML

Magyarázat

2007.07.30. 18:29 | Hexce | 1 komment

Minnél öregebb az emeber annál több a history. Akinek névnapja volt, ő volt eddig a nagy Ő, nagybetű 144-es betüméret, és tulképpen lezáratlanul lett vége, ezért mély sebek... A Lidi meg, barát, olyan ő elkezdi a mondatot én befejezem, és ha valamelyikünknek baja van a másik megérzi dolog. J meg egy lányka, akit már két éve kerülgjük egymást, húzdmeg-ereszdmeg, de valami mindig visszatartott, és most picit zavar, hogy bepasizot ;-) Little Miss Flower meg egy nyári kaland volt, amiből tán több is lehetett volna. Meg még van valaki aki januárban Bécsbe költözött. A többiek, meg ismerős, és futó dolgok. Úgyhogy most éppen sehol senki érzelmi fronton, ha ez volt a kiváncsiság tárgya :-) Ezért is van tán manapság kissé tespedős hangulatom.
Egyébként meg a kezembe kell nyomni egy-két korsóval, és kérdezni, és akkor mesélek én, de ha pl. Ő róla lesz szó, akkor utána vigasztalni kell majd egy darabon.

Címkék: kedvesnaplóm

A bejegyzés trackback címe:

https://hexce.blog.hu/api/trackback/id/tr50128448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csipke 2007.08.01. 09:59:38

na akkor ezt most bookmarkoljuk, h a jövőben is képben legyünk :)
süti beállítások módosítása